Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!

Tre oemotståndliga varumärken!

LeSpecs_DerekLam_7_Loveyewear

Välkommen sol. Välkommen värme. Välkomna tre fantastiska varumärken till Loveyewears solglasögonsortiment! Testa i vårt provrum online och hitta dina nya favoriter!

Först och främst har vi Derek Lam, den amerikansk-kinesiska designern som är vida känd för sina prisbelönta accessoarer och mycket eftertraktade klädkollektioner. Hans kollektion av solglasögon är präglade av en elegant och feminin känsla där härliga former och lekfulla detaljer ligger i fokus – ett sätt att ta sig an våren på ett moderiktigt och glamouröst vis!

Näst ut är solglasögon från 7 for all mankind, ett varumärke som inledde sin succéresa på jeansmarknaden i USA men nu är högaktuella inom design av såväl kläder som accessoarer. Varumärkets kollektion av solglasögon innehåller en oemotståndlig blandning av retro-vibbar och modern stil, och varje båge har en helt unik design och personlighet som talar för sig själv.

Sist men inte minst har vi solglasögon-kollektionen från Le Specs, som innehåller bågar där detaljrikedom och utmanande design tagits till nya höjder. Varumärket har varit en omåttligt populär trendsetter sedan 80-talet och bevisar med den självsäkra designen hos sina solglasögon att attityd, kaxiga färger och oväntade materialkombinationer är här för att stanna!

Ta en titt på de nya tillskotten och läs mer om varumärkena här: Derek Lam, 7 for all mankind, Le Specs.

Tillbaka till bloggen
Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!