Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • 3.1 Phillip Lim PL Yazz-blkgt

3.1 Phillip Lim
3.1 Phillip Lim PL Yazz-blkgt
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

3.1 Phillip Lim PL Yazz-blkgt

Produktbeskrivning

Dessa tvåfärgade glasögon lyckas på bästa sätt kombinera en coolt modern design med former som andas retro! Det här är ett par handgjorda bågar av skinande svart acetat (plast) med rektangulära, nästan kvadratiska linser som ramas in av en kraftig, tvåfärgad front.

Den svarta överdelen har mjukt välvda sidor som ger fronten en bred, böljande look medan den klart transparenta nederdelen skapar den moderna känslan.

De stora, markerade hörnen med raka sidor är det som ger hela bågen en kaxigt självsäker pondus. Frontens hörn dekoreras av en bred metalldetalj i silver som också täcker skalmarnas fäste samt början.

En annan snygg detalj är det subtila tryck på vänstra skalmens metalldetalj i form av Phillip Lims fint snirkliga initialer. Skalmarna är kaxigt breda med en personlig stil. Dessa grova bågar sitter bekvämt och stadigt samtidigt som de vågar ta plats!

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!