Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Triple X TX Skybar01-C2

Triple X
Triple X TX Skybar01-C2
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Triple X TX Skybar01-C2

Produktbeskrivning

Dessa bågar är med sina rektangulära former och raka linjer både moderiktiga och lättburna. Bågen av metall har en fyrkantig front med en markerad överdel av sköldpaddsmönstrad acetat (plast) medan underdelen av tunn metall stilrent ramar in de rektangulära, stora linserna.

De enkla, smala skalmarna löper raka till de avslutande sköldpaddsmönstrade celltopparna. Triple Xs logga finns ingraverad som en diskret detalj vid celltoppens början vilket matchar glasögonbågarnas lågmälda design.

Dessa hållfasta metallbågar känns lätta och sköna samtidigt som näsbryggans sadlar och skalmarnas smidiga flexgångjärn gör att glasögonen sitter bekvämt och stadigt med optimal passform.

Den stålgrå metallbågen med de klassiskt sköldpaddsmönstrade inslagen gör dessa bågar lättburna och passande till alla tillfällen. De rektangulära linserna och markerade överdelen sätter dessutom pricken över i:et på dessa moderiktigt snygga glasögon!

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!