Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Triple X TX l101-C4

Triple X
Triple X TX l101-C4
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Triple X TX l101-C4

Produktbeskrivning

Moderna och enkla bågar med en cool attityd som tar plats! Dessa maskulina glasögon har en kraftig front av grått, blänkande acetat (plast) och ett par snygga metallskalmar.

De stora rektangulära linserna omges av den mörkgråa fronten som nyanserat övergår till klart genomskinlig, och som med sina raka linjer ramar in och förstärker det kantiga uttrycket. Frontens hörn har en matt yta och övergår smidigt till silvriga, glänsande skalmar.

De breda, platta skalmarna möter ett par gråtransparenta celltoppar som tillsammans med skalmarnas smidiga flexgångjärn och den stadiga näsbryggan gör att dessa glasögonbågar sitter stadigt och bekvämt på näsan.

Triple X's namn finns ingraverat på ovansidan av den raka näsbryggan och blir en diskret detalj som passar den rena designen. Om du letar efter ett par bågar med snygg, rättfram design som vågar ta plats har du hittat rätt!

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!