Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Peak Performance PP Arktis1-P02

Peak Performance
Peak Performance PP Arktis1-P02
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Peak Performance PP Arktis1-P02

Produktbeskrivning

Dessa herrbågar har en enkel, tydlig design toppad med personliga detaljer som sticker ut! Den lätta metallbågen har en brun utsida som glänser matt medan insidan blänker i silver.

Linserna är rakt rektangulära och den omgivande fronten förstärker den kantiga looken. Den stilrena näsbryggan som utgörs av två parallella metallband binder ihop den smala fronten och skapar en snygg helhet.

Skalmarna är breda och raka men den enkla utformningen matchas med ett ingraverat mönster av tunna linjer i silver på utsidan och insidan av skalmarna täcks av ett skinande rutmönster i silver. Peak Performances logga är dessutom utskuren vid skalmens fäste vilket blir ytterligare en snyggt personlig, överraskande detalj.

Skalmarna avslutas med ett par mjuka svarta celltoppar med skön yta som tillsammans med de bekväma sadlarna gör att dessa glasögon alltid sitter stadigt och behagligt!

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!