Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Moods of Norway MN Devik1-M2

Moods of Norway
Moods of Norway MN Devik1-M2
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Moods of Norway MN Devik1-M2

Produktbeskrivning

Här har vi en modern version av den klassiska pilotbågen. Och självklart med Moods Of Norways unika karaktärsdrag där den rena designen toppas med lekfulla detaljer som bryter av på ett oväntat sätt.

Dessa glasögonbågar är i hållfast metall som skimrar i hasselnötsbrunt. Fronten framhävs av de två metallinjer som binder samman de rundade pilotglasen. Resultatet blir ett tydligt och enkelt uttryck.

Flera spännande detaljer träder fram: som ett diskret mönster inristat som skimrar snyggt i silver på den övre metallinjen och Moods of Norways karakteristiska traktor i silvertryck på de hasselnötsbruna celltopparna.

Skalmarnas fästen har också märkets namn tryckt i silver vilket blir en fin kontrast till den bruna färgen. Moods of Norway Devik är en trendig modell som sitter bekvämt och stadigt tack vare de justerbara sadlarna och flexgångjärnen som ger bästa möjliga passform och komfort.

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!