Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Dolce&Gabbana DG3104-1860

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana DG3104-1860
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Dolce&Gabbana DG3104-1860

Produktbeskrivning

Testa dessa otroligt stilrena glasögon i varmt bruna toner med diskreta silverdetaljer! Glasen är tydligt rektangulära och markeras fint av acetatbågen (plast).

Bågen är smakfullt färgnyanserad med en något ljusare brun underkant som mjukt övergår till den mörkare, kastanjebruna överkanten. En diskret silverdetalj är placerad exakt i brytpunkten mellan front och skalm vilket skapar en fin och harmonisk brytning av den brunskiftande bågen.

På de raka, relativt breda skalmarna träder Dolce&Gabbanas stilistiskt ingraverade logotyp fram i silver. Logotypen återfinns även på insidan av de bekväma celltopparna. Dessa glasögon från den hyllade designerduon Dolce&Gabbana är utrustade med effektiva flexgångjärn som är en kvalitetsgaranti då skalmarna graciöst formar sig efter ditt ansiktes form och storlek!

Denna modell från Dolce&Gabbana är ett ultimat val för den kvalitetskräsna som uppskattar klassisk design i djupa, varma färgnyanser.

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!