Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Dolce&Gabbana DG3112-501

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana DG3112-501
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Dolce&Gabbana DG3112-501

Produktbeskrivning

Verkligt stilrena, väl markerade bågar i genomgående djupsvart acetat! Med enkel design och breda linjer tar dessa glasögon stiligt för sig och ger dig en framträdande look av elegans.

Glasen är tydligt rektangulärt formade och omges av en kraftig acetatbåge (plast) i djupaste svart som är något extra markerad i sina övre hörn. De breda skalmarna skapar fin inramning och smyckas av den dekorativa Dolce&Gabbana-logotypen i silverskimrande text. Logotypen är även diskret placerad på skalmarnas insida.

Längst ut är bågens celltoppar omslutna av en stilistiskt silverfärgad metall som harmoniserar fint med logotypen och skapar en kontrast till den i övrigt kolsvarta bågen.

Den hyllade, italienska designerduon Dolce&Gabbana är vida känd för kvalitet och lyx och dessa glasögon är knappast ett undantag. Du finner känslan så fort du öppnar det stiliga fodralet och återigen när du känner hur glasögonen bekvämt vilar på näsryggen och finner sin plats bakom dina öron.

Dessa unisexbågar från Dolce&Gabbana är som gjutna för kvinnor och män som vill markera sin elegans med ett par stiligt trendiga glasögon i djupaste svart med sofistikerade, silverblänkande detaljer!

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!