Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Dolce&Gabbana DG3113-1918

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana DG3113-1918
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Dolce&Gabbana DG3113-1918

Produktbeskrivning

Framför dig har du härligt ljusbruna glasögon i sann 70-talsanda, med enkel och stilren front. Glasen är lätt rektangulärt formade och träder stiligt fram då de omges av den varmt brunfärgade acetaten (plast) med transparenta inslag.

Skalmarna ger bågen särskilt fin karaktär med mixen av mörkt brunt och strimmor av ljusare brunt och guld. Längst fram vid skalmens fäste till fronten syns Dolce&Gabbanas stilistiskt guldfärgade textlogotyp som fungerar som en kvalitetsstämpel.

Längst ut vid skalmens slut finns en guldfärgad metall som stilfullt omfamnar celltoppen. På insidan är Dolce&Gabbanas stilrena logotyp diskret ingraverad och plockar upp bågens andra guldaccenter.

Dessa glasögon från den hyllade designerduon Dolce&Gabbana är utrustade med uppskattade och effektiva flexgångjärn vilka gör att de smidigt töjs ut och följsamt formar sig efter ditt ansiktes form och storlek! Testa dessa bruna drömglasögon och njut av din eleganta, trendmedvetna look!

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!