Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Prada PR01NV-ABY

Prada
Prada PR01NV-ABY
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Prada PR01NV-ABY

Produktbeskrivning

Med såna här personligt sofistikerade glasögon är man snygg både på jobbet och festen! Linsernas aningen kvadratiska form med rundade hörn ger ett lite mjukare intryck som vägs upp av frontens väl markerade överdel och skarpa hörn.

Resultatet blir en sofistikerad båge med stilrena former som bidrar med en intelligent retro-look. Det här är en lätt och tålig båge som är gjord helt av acetat (plast) och som sitter stabilt och tryggt.

Skalmarna är slanka med en retro-form som diskret smalnar av och är dessutom utrustade med flexgångjärn som optimerar passformen och glasögonens komfort.

Pradas namn finns tryckt i silver vid skalmarnas fästen och tillsammans med de små fina trianglarna i silver vid frontens både hörn och det härliga blomstrande mönstret i rosa, grönt, latte och vitt som täcker bågens insida får dessa bågar ett personligt och feminint uttryck.

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!