Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Prada PR18MV-RYO

Prada
Prada PR18MV-RYO
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Prada PR18MV-RYO

Produktbeskrivning

Det här är ett par härligt blå glasögon från det välkänt högkvalitativa designermärket Prada! Glasögonens front har en transparent blå underkant, medan frontens överkant samt skalmarna är grånyanserade i färgerna.

Denna härliga färgkombination bidrar till ett spännande och oväntat intryck, på en annars så klassisk och stilfull design! Glasen är lätt rektangulärt formade och bidrar med en intellektuell och smart look till glasögonbäraren!

Skalmarna är härligt nyanserade i grått hela vägen ut till celltopparna och längst fram vid skalmens fäste till fronten, syns en stilistiskt ingraverad Prada-logga!

Glasögonen har praktiska flexgångjärn vilket höjer glasögonens standard avsevärt då passformen kommer att bibehållas i optimalt skick! Det här är ett par bågar av acetat (plast) i fräscha blågrå nyanser som är skapade för de kvinnor som vill åt den eftertraktade, smarta looken!

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!