Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Prada PR13OV-BF4

Prada
Prada PR13OV-BF4
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Prada PR13OV-BF4

Produktbeskrivning

Eleganta och stilrena glasögon med cat eye-feeling från Prada! Glasögonen har ovalt formade linser som är tätt omslutna av ljusbrunt, blänkande acetat (plast) med ett svart, illustrerat mönster.

Frontens ytterkant och överkant är något bredare och markerad, vilket bidrar till ett moderiktigt uttryck och den cat eye-inspirerade känslan hos bågens helhet!

På yttersidorna av fronten sitter guldfärgade dekorationer som blänker stilfullt, och denna dekorativa metall matchas väl med Pradas textlogga som hittas på skalmarna. Insidan av skalmarna är utrustade med praktiska flexgångjärn som smidigt och enkelt hjälper skalmarna att forma sig efter glasögonbärarens ansikte.

Dessa lyxiga glasögon ligger bekvämt och stadigt över näsbenet, och bågarna har en tidlös och klassisk design som i kombination med den höga kvaliteten blir en riktig investering som håller länge.

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!