Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Waiting for the sun WS Solid-black

Waiting for the sun
Waiting for the sun WS Solid-black
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Waiting for the sun WS Solid-black

Produktbeskrivning

Solid är precis som det låter, en solid klassiker, enkel och elegant. Solid hämtar inspiration från 80-talet men har genom Waiting for the Suns fantastiska design blivit en fenomenal mix mellan 80-talsinfluenserna och 2010 talets mer stilfulla tendenser.

Den raka mattsvarta fronten har endast en antydan till ett lyft mot kanterna, de rektangulära gråa linserna har en subtil rundning i hörnen och nyckelhålsnäsan sitter stadigt på näsan.

Lättheten i den handgjorda bambun tillsammans med flexgångjärn i skalmarna ger en komfort som överväldigar. Skalmen som fäster på övre delen av fronten ger tillsammans med resten av solglasögonen en lättburen modell, stilren utan några utsmyckande detaljer, Solid behöver inga krusiduller för att ge attityd.

Linserna i Solid är precis som i alla Waiting for the Suns solglasögon från Carl Zeiss Vision för bästa synkvalitet och UV-skydd. En limiterad Scarf signerad en utvald konstnär medföljer med Solid.

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!