Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Oakley OO4020-05716 Whisker

Oakley
Oakley OO4020-05716 Whisker
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Oakley OO4020-05716 Whisker

Produktbeskrivning

Låt oss presentera Oakleys snygga modell "Whisker"! Med sin lätta och luftiga design ger den ett stilrent och nästan lite futuristiskt intryck.

Den minimalistiska stilen förstärks av frontens smala metallband i en glänsande silvernyans som omger de mörkgrå linserna som är rektangulära med en mjukt oval känsla.

Fronten hålls samman av den enkla näsbryggan och skalmarna som fäster i frontens yttre hörn är smidigt smala med en komfortabel flexibilitet.

Skalmarna är i samma fräscha silvernyans som den övriga bågen och början av skalmarna pryds av Oakleys svarta logga för att sedan avslutas i en svart nyans med en gummi-liknande känsla - allt för bästa möjliga komfort och passform!

Kombinationen av näsbryggans mjuka sadlar, skalmarnas smidigt flexibla design och ändens speciella yta gör att dessa glasögon från Oakley alltid sitter bekvämt och stabilt!

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!