Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Esprit ET17761-538

Esprit
Esprit ET17761-538
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Esprit ET17761-538

Produktbeskrivning

Pampiga, stilrena solglasögon med volym och attityd som tar plats. Tillverkad i nattsvart acetat med en transparent insida och subtila detaljer ger bågen ett sofistikerat intryck som man faller för direkt.

Fronten är stor och har en lätt fyrkantig form med rundad design som omsluter ett par mörkt tonade glas som ger optimalt solskydd.

Solglasögonens skalmar är lika nattsvarta som fronten och har längs utsidorna smyckats med en rutig, ormskinnsliknande struktur som förhöjer lyxkänslan hos bågen. Längst fram intill fronten är skalmarna prydda av en liten och vackert glänsande silverfärgad detalj med varumärkets namn ingraverat, och inbäddat i skalmarnas mönster sitter även fem stycken minimala silverprickar uppradade.

Genom skalmarnas transparenta insida kan man se en inre metallstång på var sida löpa från fronten ända ner till celltopparna, som är smidigt designade för att sitta skönt bakom öronen.

Denna glamourösa och stilrena modell är ett måste för alla med förkärlek till lyx och feminina former!

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!