Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Esprit ET17756-545

Esprit
Esprit ET17756-545
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Esprit ET17756-545

Produktbeskrivning

Storskaliga, lätt cat-eye-formade solglasögon i ljust sköldpaddsmönstrat acetat som ger en livfull och feminin look. De lätt rundade glasen är mörkt bruntonade i överkant och övergår successivt till en ljusare ton i glasens nederkant.

Frontens övre hörn är vackert markerade och har en mjuk, rundad spets.

Utöver detta finns här även en stor detaljrikedom: skalmarnas sidor är prydda av pampiga metalldetaljer i form av flätade, rep-liknande silverdekorationer som sträcker sig bakåt mot celltopparna. Mellan skalm och front sitter dessutom en klassisk Esprit-detalj i form av en silverfärgad rektangel med varumärkets namn vackert ingraverat.

Celltopparna i slutet av skalmarna är smidigt designade för att sitta bekvämt och stabilt bakom öronen, och i kombination med den nätta näsbryggan med transparent insida innehar bågen en oerhört god passform.

Solglasögonen är komfortmässigt mycket lättburna och har en design som ligger rätt i tiden och passar för alla tillfällen.

Ett bra val för den som föredrar stilren design men gärna kompletterar med lyxiga detaljer!

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!