Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Derek Lam DL Sam-tort

Derek Lam
Derek Lam DL Sam-tort
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Derek Lam DL Sam-tort

Produktbeskrivning

En kaxig soglasögonmodell med markerad överkant och attityd som inte går av för hackor. Fronten är gjord av mörkt, lätt sköldpaddsfärgat acetat som skapar en stabil näsbrygga och lätt utstickande kanter.

De bruntonade glasens underdel är omslutna av matt, guldfärgad metall som vackert kompletterar det bruna acetatet hos fronten.

På glasens insida sitter transparenta plastsadlar som skapar god stadga och komfort, och fronten hålls samman med skalmarna genom stabila gångjärn i silver.

Skalmarna består av samma acetat som fronten och är till en början breda men smalnar graciöst av ned mot de smidiga celltopparna.

Utsidorna av skalmarna är dessutom prydda av två guldfärgade prickar som skapar en vacker färgkontrast till bågens mörka färger i övrigt, och på den högra skalmens insida syns en rektangulär gulddetalj med varumärkets namn.

Den lätta cat-eye-formen hos solglasögonen i kombination med de varma färgerna ger en elegant retro-känsla som för tankarna till 60-talet – en stil som ligger helt rätt i tiden!

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!