Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Derek Lam DL Lucy-blk

Derek Lam
Derek Lam DL Lucy-blk
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Derek Lam DL Lucy-blk

Produktbeskrivning

Nätta solglasögon som gör ett kraftigt intryck! En acetatbåge i mörka nyanser med volym och feminin form i genuin 60-talsanda.

I den kolsvarta fronten sitter glas vars övre halva går i mörkt gröna toner för att sedan ljusna till en varmt brun nyans vid nederkanten.

Frontens svarta acetat löper längs med de smala skalmarna och avslutas med bekväma, smidiga celltoppar som sitter bekvämt bakom öronen.

Utsidan av skalmarna är dekorerade av två små, guldfärgade stjärnor som vackert kompletterar bågens varma färger och glamourösa utseende. Insidan av den högra skalmen är smyckad av en enkel, guldfärgad rektangel med varumärkets namn, och på frontens insida sitter stabila gångjärn i silver.

Allt som allt inger ”Lucy” en känsla av elegans med en gnutta kaxighet, och solglasögonens design – såväl form- som färgmässigt - ligger helt rätt i tiden.

Den som är ute efter ett par moderiktiga bågar i stilrena nyanser och med hög glamourfaktor har här det optimala alternativet!

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!