Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Derek Lam DL Dylan-gd

Derek Lam
Derek Lam DL Dylan-gd
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Derek Lam DL Dylan-gd

Produktbeskrivning

Nätta, superglamourösa solglasögon i blänkande, guldfärgat titan. ”Dylan” har stora, aningen rundade glas i en mörkt grön ton som omsluts av en front av supertunt titan med lätt utstickande kanter som ger en feminin touch.

Hos den nedre delen av fronten är titanet matt och glänsande, medan den hos frontens övre del har en spröd, horisontellt mönstrad karaktär som även sträcker ut sig längs skalmarna. Där de smala, eleganta skalmarna tar slut tar ett par celltoppar i blänkande grönbrunt acetat vid, och färgkombinationerna skapar ett stilrent och lyxigt helhetsintryck.

En nätt liten gulddetalj med varumärkets namn pryder den vänstra celltoppens utsida, och på insidan av glasen sitter transparenta plastsadlar som bidrar med mjuk stadga över näsbenet.

Det högkvalitativa titanet modellen är skapad av ger bågen egenskaper som inte bara ökar hållbarheten utan även gör solglasögonen superlätta och behagliga att bära.

En livslängd utöver det vanliga och en tidlöst vacker design som står sig länge gör modellen ”Dylan” minst sagt till en investering för livet.

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!