Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Derek Lam DL Tizia-tort

Derek Lam
Derek Lam DL Tizia-tort
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Derek Lam DL Tizia-tort

Produktbeskrivning

Med modellen ”Tizia” har Derek Lam skapat en maximal solbåge i begreppets fulla bemärkelse: maximal storlek, maximal glamour, maximal dos attityd.

Bågen är tillverkad i sköldpaddsfärgat acetat (plast) som skiftar från mörka till ljusa toner av brunt.

Glasen är rektangulära och omsluts av en bred, kantig front vars sidor är vinklade bakåt och tillför såväl maximalt skydd för ögonen som en genuin touch av glamour.

För att komplettera den överdimensionerade volymen har designern valt att vara sparsam med detaljerna och enbart addera två strategiskt utplacerade silverstjärnor på skalmarnas utsida som vackert kompletterar bågens färg och form.

Skalmarna går i samma sköldpaddsfärgade toner som fronten och smalnar smidigt av till två nätta celltoppar, och insidan av den högra skalmen pryds av en blänkande, rektangulär gulddetalj med varumärkets namn.

Kvaliteten hos bågarna från Derek Lam är oklanderlig, och över solglasögonen vilar en genuin känsla av lyx och flärd. ”Tizia” har helt enkelt fått lite extra av allt!

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!