Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • 7 for all mankind SM Westgate-dtort

7 for all mankind
7 for all mankind SM Westgate-dtort
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

7 for all mankind SM Westgate-dtort

Produktbeskrivning

Modellen ”Westgate” ger ett överhängande intryck av något retro-chict, överdimensionerat och omåttligt flådigt. En sköldpaddsfärgad front i högkvalitativt acetat (plast) omsluter två halvrunda, brunt tonade glas som i underkanten ramas in av guldfärgad, matt metall.

Samma matta metall binder även samman de två glasen till en nätt näsbrygga som vackert skapar en kontrast till frontens sköldpaddsfärgade plast, och insidan är utrustad med två mjuka, transparenta sadlar som ligger behagligt mot näsbenet.

Skalmarna är skapade av samma vackert mörka acetat som fronten och smalnar stilfullt av till ett par breda celltoppar som sitter skönt bakom öronen.

Den mörka bågen är fylld av enkla men lyxiga gulddetaljer: på ovansidan av den vänstra skalmen i form av en smal rektangel, på insidan av den högra skalmen i form av märkets stiliga logga samt på insidan av fronten, där de små skruvarna som håller ihop bågen blänker vackert.

Tittar man riktigt noga kan man även urskilja varumärkets namn, ”7 for all mankind”, i versaler inuti den guldfärgade rektangeln. En klar favorit för alla som vill ha en retro-inspirerad solbåge som vågar ta plats och förmedlar en känsla av elegant attityd!

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!