Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • 7 for all mankind SM Victoria-onyx

7 for all mankind
7 for all mankind SM Victoria-onyx
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

7 for all mankind SM Victoria-onyx

Produktbeskrivning

7 for all mankind har tillverkat en fantastiskt vacker oversize-solbåge i sann 60-tals anda!

Solglasögonen har mjukt rundade linser som är omslutna av en bred front i svart, onyxfärgat acetat (plast) där området närmast linserna går i en grå ton. Kombinationen av en svart och grå front blir extra snygg till linserna som är tonade från att vara svarta upptill till korallrosa i botten.

Frontens yttersidor är något mer markerade än dess inre vid näsryggen och detta skapar en läcker geometrisk kontrast. Ovan den vänstra skalmen syns en kristallklar, silvrig detalj med 7 for all mankind’s textlogga på.

Skalmarna är breda mot fronten till och denna bredd smalnar sedan av mot celltopparna. På celltopparnas insida sitter små dekorativa räfflor som markerar bågarnas ändar.

När man provar solglasögonen sitter de som en smäck över näsbenet där de både känns komfortabla och stabila. 7 for all mankind’s Victoria-solglasögon är mitt i prick för vad glasögontrenderna 2012 pekar mot!

De rundade linserna i kombination med bågarnas designmässiga touch av retro gör dessa solglasögon till ett ”must have”!

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!