Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • 7 for all mankind SM Arlington-jet

7 for all mankind
7 for all mankind SM Arlington-jet
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

7 for all mankind SM Arlington-jet

Produktbeskrivning

En modern och detaljrik tolkning av den klassiska pilotdesignen. ”Arlington” är en modell med droppformade, aningen rundade glas i mörk ton och med en lätt antydan till spegelkaraktär.

Fronten är skapad av mattsvart metall som omsluter glasen samt bildar en utsirad näsbrygga med hög detaljrikedom. Längs hela frontens överkant har metallen en knappt märkbar, ormskinnsliknande karaktär som övergår till skalmar med horisontella, utskurna linjer.

Skalmarna smalnar av till ett par breda celltoppar i mörkt sköldpaddsfärgat acetat med vackra silverdetaljer vid ändarna.

På glasens insidor sitter transparenta, mjuka plastsadlar som tillsammans med de breda celltopparna gör att solglasögonen sitter bekvämt och stabilt såväl på näsan som bakom öronen.

De genomgående svarta nyanserna i kombination med mörkbrunt sköldpaddsmönster skapar ett elegant intryck hos bågen som kompletteras perfekt av den sportiga designen och de högkvalitativa materialen.

En riktig hit för dem med förkärlek till pilotglasögon som vill addera lite extra lyx till en traditionell look!

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!