Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Triwa TR Thelma-peach

Triwa
Triwa TR Thelma-peach
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Triwa TR Thelma-peach

Produktbeskrivning

Damsolglasögonen ”Thelma” har en kaxig attityd som framförts med elegans. Såväl fronten som skalmarna är tillverkade av ljust rosa, dimfärgat acetat (plast) som kompletteras av celltoppar i en klar, vinröd nyans.

De runda, bruntonade glasen ramas vackert in av en rundad front med markerade, lätt uppstickande ytterkanter som ger bågens utseende ett tufft retro-uttryck.

Näsbryggan är enkel och vackert välvd för att stilfullt och komfortabelt hålla glasögonen på plats. Skalmarna smalnar smidigt av från frontens sidor ner mot de mörkröda celltopparna, och mellan bågens front och skalmar sitter stabila gångjärn i silver.

Utsidorna av skalmarna är prydda av Triwas treuddsliknande logga i guld som tillsammans med solglasögonens färger i övrigt skapar en lätt lyxkänsla.

Den höga kvaliteten hos materialet är påtaglig, och i kombination med den stilsäkra designen ger solglasögonen ”Thelma” ett intryck av genuinitet och attityd.

Dessa bågar är det självklara valet för dem som söker efter solglasögon med ett kaxigt och moderiktigt utseende förmedlat med en lätt feminin touch!Precis som alla Triwas bågar har solglasögonen dessutom högkvalitativa Carl Zeiss Vision-glas som ger ögonen högsta möjliga UV-skydd.

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!