Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Triwa TR Umber Damien

Triwa
Triwa TR Umber Damien
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Triwa TR Umber Damien

Produktbeskrivning

Pilotinspirerade solglasögon i härliga trendfärger! Bågarnas front har droppformade, gröntonade glas som omsluts av matt, brunt acetat (plast) i skiftande ljusa och halvmörka nyanser.

Fronten kompletteras av en nätt, nyckelhålsformad näsbrygga som skapar ett elegant och retro-inspirerat utseende hos bågarna. Skalmarna är smala och går i samma ljusbruna färgtoner som fronten, och längst ut på skalmarna sitter mörkt blå-lila celltoppar som sätter pricken över i:et hos solglasögonens kaxiga och personliga uttryck.

På utsidan av skalmarna finns en liten gulddetalj i form av Triwas klassiska, treuddsliknande logga som går i färgton med glasögonens utseende i övrigt. Mellan skalmarna och frontens insida sitter stabila, silverfärgade gångjärn som tillsammans med det högkvalitativa acetatet inger en känsla av äkthet och stabilitet hos bågarna, vilket är en genomgående standard hos alla Triwas modeller.

Solglasögonen ”Damien” är en unisex-båge med en kaxig design och lekfulla färger som tilltalar såväl män som kvinnor är ute efter moderiktiga bågar i vackra färger och med tuff attityd. Precis som alla Triwas bågar har solglasögonen dessutom högkvalitativa Carl Zeiss Vision-glas som ger ögonen högsta möjliga UV-skydd.

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!