Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • TR Turtle Clyde

Triwa
TR Turtle Clyde
Fri frakt!
Pris:

1045 kr

Finns i lager Lev.tid: 1-3 dagar
Spara som favorit
EGENSKAPER
DIMENSIONER
Artikelnr:
7350056801513
Modell:
Herr, Dam
Färg:
Brun,Lila
Material:
Plast
Storlek:
Medium (0)
Polariserat glas:
Nej
Spegelglas:
Nej
EAN:
7350056801513
  • 90 dagar öppet köp - Även på slipade solglasögon!
  • Leveranstid: 1-3 dagar, 7-14 dagar med slipade glas
  • Fri personlig stilanalys
  • 100% nöjd kund garanti
Möjligt att delbetala med Klarna Konto
Från 90kr/mån

  • Andra har även gillat..


TR Turtle Clyde

Produktbeskrivning

Hos modellen ”Clyde” finns alla de egenskaper man förväntar sig av en stilren, tidlös unisexbåge med rejäl karaktär. Solglasögonen är tillverkade i blankt, sköldpaddsmönstrat acetat (plast) i kontrastrika bruna och beigea nyanser.

De bruntonade glasen är fyrkantiga till formen och följs åt av en enkel front med aningen rundade underkanter och lätt utstickande ytterkanter i enlighet med stilen hos en enkel retro-båge med klassiskt utseende.

Näsbryggan har en perfekt bredd och har en lätt upphöjning i plasten som skiljer glasen åt. Skalmarna är smala och avslutas med ett par nätta celltoppar i en mörkt lila nyans, en färgglad detalj som adderar en härlig personlighet till bågarnas i övrigt enkla utseende.

På insidan är solglasögonen utrustade med guldfärgade gångjärn som stabilt förenar glasögonens front med de smala skalmarna.

Skalmarnas utsidor är dessutom smyckade av en liten guldfärgad detalj i form av Triwas klassiska, treuddsliknande logga, som stilfullt stoltserar med den känsla av kvalitet och äkthet som finns hos alla Triwas solglasögon, och de tonade linserna är dessutom inget mindre än högkvalitativa Carl Zeiss Vision-glas som ger ögonen högsta möjliga UV-skydd.

Kommentar

Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!