Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Le Specs LS San Juan

Le Specs
Le Specs LS San Juan
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Le Specs LS San Juan

Produktbeskrivning

Pilotinspirerade solglasögon i klara färger som inger en kaxig och modern känsla!

Frontens utsida är gjord i nattsvart, blänkande acetat (plast) som ramar in ett par droppformade glas. Över näsan binder två korta plastbågar samman de mörkt tonade glasen och formar en luftig näsbrygga som gör att bågen får ett klassiskt pilot-utseende.

De smala skalmarnas utsidor har samma svarta nyans som fronten, men längst ner mot celltopparna mattas det svarta av och övergår till en klarrosa färg som för tankarna till bubbelgum. Såväl frontens som skalmarnas insida är även täckta av denna klarrosa nyans som lyfter bågens helhetsintryck.

Slutresultatet av den kontrastrika färgkombinationen och den klassiska designen blir ett par solglasögon med ett modernt och tufft utseende som går i linje med Le Specs alltid lika självsäkra attityd.

Vikten hos bågarna i gör tillsammans med de välformade celltopparna att bågarna sitter stadigt och bekvämt såväl över näsbenet som bakom öronen. Ett optimalt val för den som söker god komfort i kombination med häftig, lekfull design!

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!