Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Le Specs LS Distant Lovers

Le Specs
Le Specs LS Distant Lovers
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Le Specs LS Distant Lovers

Produktbeskrivning

Vackert mönstrade solbågar i hallonröda nyanser och ett material som känns hippt! Den fyrkantiga designen känns mjukt rundad och mycket nätt, och de stora, mörkt tonade glasen ramas in av en tunn front och en graciöst formad näsbrygga.

Acetatet (plasten) som omsluter glasen är vackert transparent och präglade av ett vackert rött sköldpaddsmönster som ser inbjudande och elegant ut.

De mycket smala skalmarna består av samma mönstrade acetat som fronten och avslutas med ett par krökta, lätt rundade celltoppar som sitter skönt bakom öronen.

På utsidorna av fronten sitter två bronsfärgade detaljer som subtilt förhöjer detaljrikedomen hos bågarna. Denna bronsfärgade metall återfinns även i form av en liten ring runt respektive skalm, vilket stilfullt förhöjer bågarnas detaljrikedom.

Som helhet ligger en glamourös och modern känsla över bågarna, vilket passar perfekt för alla som är ute efter solglasögon med hipp design i vackra färger som utstrålar elegans.

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!