Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Le Specs Long Beach LSP 1100209

Le Specs
Le Specs Long Beach LSP 1100209
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Le Specs Long Beach LSP 1100209

Produktbeskrivning

Stilrena solglasögon med pilotkänsla och lyxiga gulddetaljer! Bågarna är gjorda i blankt, svart acetat (plast) som känns stabilt och inger en genuin känsla.

Fronten består av två lätt droppformade, fyrkantiga glas som binds ihop av en välformad näsbrygga med luftig design. Glasen är omslutna av det svarta acetatet som i bågens överkant är smyckat med en blänkande guldplatta.

Skalmarna och fronten är vackert sammansvetsade med platta, breda guldgångjärn som går i samma stilrena linje som frontens gulddekoration.

Tittar man riktigt noga kan man dessutom urskilja Le Specs textlogga nätt och jämnt avteckna sig mot den blankt guldfärgade bakgrunden, och utöver detta är gångjärnen fastsatta i skalmarna med fyra små guldskruvar som förhöjer bågarnas utseende och detaljrikedom.

Efter de smakfulla gångjärnen övergår skalmarnas material till att bestå av blänkande svart plast som smidigt smalnar av till ett par nätta celltoppar.

Allt som allt är ”Long Beach” en stilren modell med modern och genuin lyxkänsla som passar för såväl kvinnor som män.

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!