Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Le Specs Lord Curious LSP 09385080

Le Specs
Le Specs Lord Curious LSP 09385080
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Le Specs Lord Curious LSP 09385080

Produktbeskrivning

En tuff, pilotinspirerad modell helt täckt av ett subtilt mönster i mörka färger. Fronten består av tunt acetat (plast) som smidigt och sportigt ramar in ett par brunt tonade glas med fyrkantiga, lätt droppformade glas.

Två tunna plastbågar formar en lätt och luftig näsbrygga som binder samman glasen och ger en klassisk pilot-look hos bågen som helhet.

Färgen hos såväl fronten som skalmarna går i ett svart och brunt mönster som känns inspirerat av färgstänk och marmor, vilket ger en elegant och vacker touch till den annars sportiga designen.

Skalmarna är mycket smala och avslutas med ett par smidiga celltoppar som gör att solglasögonen sitter stabilt och bekvämt bakom öronen. På yttersidorna är skalmarna smyckade med en färgglad liten detalj i form av Le Spec's logga, det vill säga tre linjer i varumärkets karaktäristiska färger: blått, vitt och rött.

”Lord Curious” är en modern och stilig pilotmodell som ger ett moderiktigt intryck, ligger lätt över näsbenet och med sina stora glas ger ett optimalt skydd mot solens strålar!

Kommentar


  • Andra har även gillat  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!