Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Esprit ET 17341 538
Prova online!

Esprit
Esprit ET 17341 538
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Esprit ET 17341 538

Produktbeskrivning

Svarta bågar med transparenta detaljer i en stilren modell som ligger helt rätt i tiden. Bågen är gjord av mycket nätt acetat (plast) som hos frontens utsida går i en blankt svart ton och på insidan övergår till att bli helt transparent.

Glasen har en rektangulär form med lätt rundad nederkant som ger ett mjukt intryck, och den tunna fronten har lätt markerade ytterkanter som tillför en mycket lätt cat-eye-känsla till glasögonens utseende.

Mellan glasen går en näsbrygga i samma nätta acetat som fronten, där designen är mycket genomtänkt och välformad för att bågarna skall sitta bekvämt och stabilt över näsbenet.

Skalmarna har samma transparenta ton som frontens insida och smalnar graciöst av till ett par platta celltoppar med svart tipp. Längst fram intill fronten tecknar sig på skalmarna en liten svart metalldetalj där Esprit's textlogga är ingraverad mot den genomskinliga plasten.

På insidan binds front och skalmar samman av silverfärgade flexgångjärn som gör att bågens storlek anpassas efter bärarens huvudform. Gångjärnen ger glasögonen således optimal komfort, men bidrar också till förbättrad hållbarhet och livslängd hos bågarna.

Denna modell är ett optimalt alternativ för den som eftersträvar kvalitet och en tidlös design med moderna och fräscha färgkombinationer!

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!