Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Roxy RO3530-408 Foxy

Roxy
Roxy RO3530-408 Foxy
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Roxy RO3530-408 Foxy

Produktbeskrivning

Här har vi ett par dambågar i kaxigt kontrasterat svart och röd färg. Fronten består av kolsvart acetat med rektangulärt formade linser. På yttersidorna av fronten sitter dekorativa inpräntningar i form av en ”stav” som blänker lyxigt.

Skalmarna är läckert svarta hela vägen ut mot celltopparna och här anas dess insida som är djupt röd och exklusivt blänkande. Längst fram på skalmarna vid fästet mot fronten sitter en silverfärgad metallbit där Roxys stiliska textlogga syns inpräntad.

Denna färgkombination upplevs direkt unik och vågad! På dess insida syns texten ”Wild at heart” vilket återspeglar bågens genomgående design. Dessa dambågar är utrustade med flexskalmar som enkelt och smidigt stretchas ut och anpassar sin form efter glasögonbärarens ansikte.

”Foxy” ur Roxys Black Velvet kollektion är optimala för dig som letar efter ett par unika damglasögon som lyckas kombinera en touch av röd kaxighet med dess becksvarta yttre färg.

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!