Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Derek Lam DL229-blk

Derek Lam
Derek Lam DL229-blk
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Derek Lam DL229-blk

Produktbeskrivning

Svartfärgade, retro-inspirerade bågar i en vinnande materialkombination! Fronten än tillverkad av det hållbara, superlätta materialet titan, vars ytstruktur är matt och har en gråsvart, elegant ton.

Titanet omsluter ett par runda glas som hålls samman av en nätt, nyckelhålsformad näsbrygga, vilken tack vare två mjuka, transparenta plastskalmar sitter oklanderligt bekvämt över näsbenet. Frontens överkanter är lätt markerade, vilket adderar en lätt retro-känsla till bågens helhet.

I kontrast till fronten är skalmarna tillverkade av högkvalitativt, blankt acetat (plast) i en nattsvart färg som smalnar av ner mot celltopparna och böjer sig smidigt runt öronen. Skalmarna är på båda sidor prydda av två inpräntade silverprickar som förhöjer detaljrikedomen och kompletterar bågens färgtoner på ett stilfullt vis.

Kombinationen av titan och acetat i matchande svarta toner samt ett sofistikerat utseende är dessa unisex-bågar ett perfekt alternativ för de som eftersträvar en moderiktig känsla och material av toppkvalitet!

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!