Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Ray-Ban RX6196-2664

Ray-Ban
Ray-Ban RX6196-2664
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Ray-Ban RX6196-2664

Produktbeskrivning

Här har vi ett par läckra halvgarnityrbågar från det trendkänsliga märket Ray Ban! Fronten är metalliskt brun i sin färg och glänser smakfullt.

Skalmarna är tillverkade av kvalitativt acetat (plast) och är färgade i varmt brungula nyanser som stiligt matchar bågens metalliska front. Glasen är smala och rektangulärt formade och endast anslutna till den bruna metallen i överkant och lämnas därför fria från metall i underkant likt en exklusiv halvgarnityrbåge.

Längst fram på skalmarna intill frontens fäste syns Ray Bans gyllene textlogga som blänker graciöst. På insidan av denna logga sitter skalmens superpraktiska flexgångjärn som bidrar till optimal komfort då de anpassar sig maximalt efter glasögonbärarens tinningar!

Det här är en härligt unisexbåge som är ett perfekt glasögonval för alla de män och kvinnor som föredrar halvgarnityrbågar i varma, bruna nyanser.

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!