Fri frakt på allt   |   90 dagars öppet köp - även slipade glas!
  • Jil Sander JS2119-704

Jil Sander
Jil Sander JS2119-704
Fri frakt!
Pris:
Produkten är tillfälligt slut i lager och kan därför inte beställas. Kontakta gärna kundtjänst för information om när produkten blir tillgänglig igen.

Jil Sander JS2119-704

Produktbeskrivning

Ett par moderna dambågar i en luftig och nätt design! Den extremt tunna metallfronten är flexibelt böjlig och omger smalt de rektangulära linserna som enas via den luftigt utformade näsbryggan.

Dessa glasögonbågar har ett par enkla skalmar som rakt smalnar av och den tunna plasten är mjukt böjlig vilket skapar en smidig passform med allra högsta komfort. Bågens lätta vikt bidrar ytterligare till den sköna känslan och näsbryggans genomskinliga sadlar tillför en trygg stadga så glasögonen alltid sitter där de ska!

De matt svarta skalmarna matchar snyggt den ljust lilatonade frontens matta metallglans och dessa bågar har en lågmäld personlighet med en luftigt modernt attityd!

Diskreta detaljer så som att linserna har både runda och spetsiga hörn och att namnet Jil Sander som finns ingraverat på vänstra skalmen toppar dessa redan snygga damglasögon.

Kommentar


  • Andra har även gillat..  • Du har nyligen tittat på


Ring oss:
010 - 101 31 11
Funderingar?
Vanliga frågor
Alltid fri frakt och
90 dagars öppet köp!